Головна » Файли |
Всього матеріалів в каталозі: 63 Показано матеріалів: 51-63 |
Сторінки: « 1 2 |
Для студентів КМК |
"Гігієнічна
експертиза молока та молочних продуктів" |
Організація роботи
помічника санітарного лікаря відділення гігієни харчування |
Гігієнічна експертиза зернових продуктів та продуктів переробки зерна |
"Гігієнічна експертиза
риби і рибних продуктів" |
"Гігієнічна
експертиза ковбаси та ковбасних виробів" |
"Гігієнічна експертиза мяса , птиці" |
"Організація
гігієнічної експертизи харчових продуктів" |
"Гігієнічне оцінювання
основних методів консервування харчових продуктів" |
" Характеристика
різних видів харчування. Нетрадиційні
види харчування." |
№4Аліментарні захворювання. Раціональне харчування №5"Гігієнічні принципи харчування окремих груп населення" |
Для студентов КМК |
Для студентов КМК |
1-50 51-63