Головна » Файли » Мої файли |
У категорії матеріалів: 25 Показано матеріалів: 1-25 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Лекція № 4 "Санітарні вимоги до розміщення підприємств громадського харчування" |
Лекція № 3 Тема:"Санітарний нагляд за харчовими підприємствами" |
Лекція № 2 Тема: "Підприємства консервної промисловості" та самостійна робота |
"Підприємства харчової промисловості. Гігієна
підприємств хлібопекарної промисловості" та самостійна робота |
"Гігієна підприємств молочної промисловості"Самостоятельная позааудиторная работа по теме "Молокоперерабатывающие предприятия" |
Підприємства харчової промисловості.Тема: "Гігієна м'ясопереробного підприємства" Самостійна позааудиторна робота "Гігієна мясопереробного підприємства" |
Транспортування харчових
продуктів |
Зберігання харчових
продуктів. |
"Особиста та виробнича
гігієна" |
"Кондитерські вироби" та Самостійна позааудиторна робота "Аліментарна токсикологія" Пестициды нитраты.Радиоактивные вещества |
Харчові добавки |
"Банкові
консерви" |
Овощи,плоды,грибы. Ксенобиотики,пестициды,нитраты,нитриты. |
"Гігієнічна
експертиза яєць та яєчних продуктів" |
"Гігієнічна
експертиза молока та молочних продуктів" |
Гігієнічна експертиза зернових продуктів та продуктів переробки зерна |
"Гігієнічна експертиза
риби і рибних продуктів" |
"Гігієнічна
експертиза ковбаси та ковбасних виробів" |
"Гігієнічна експертиза мяса , птиці" |
"Організація
гігієнічної експертизи харчових продуктів" |
"Гігієнічне оцінювання
основних методів консервування харчових продуктів" |
" Характеристика
різних видів харчування. Нетрадиційні
види харчування." |
№4Аліментарні захворювання. Раціональне харчування №5"Гігієнічні принципи харчування окремих груп населення" |
Для студентов КМК |
Для студентов КМК |