Головна » Файли » Практичні заняття

У категорії матеріалів: 16
Показано матеріалів: 1-16

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

Обстеження молочної ферми, молокозаводу, дитячої молочної кухні

Зачет(оценка) по составленному акту обследования.

Практичні заняття | Переглядів: 397 | Завантажень: 150 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-03-05 | Коментарі (1)

Методика санітарного обстеження м'ясокомбінату, ковбасного цеху

Оценка по акту обследования.

Практичні заняття | Переглядів: 361 | Завантажень: 150 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-03-04 | Коментарі (0)

Методика санітарного обстеження продуктової бази, холодильника
Практичні заняття | Переглядів: 323 | Завантажень: 147 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-03-02 | Коментарі (0)

Методи визначення нітритів і нітратів у харчових продуктах. Дослідження харчових продуктів на залишки пестицидів
Практичні заняття | Переглядів: 381 | Завантажень: 165 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-26 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження  готових страв на калорийність за методом Екземплярського
Практичні заняття | Переглядів: 319 | Завантажень: 143 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-25 | Коментарі (0)

"Лабораторне дослідження  кондитерских виробів та меду".
Практичні заняття | Переглядів: 325 | Завантажень: 148 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-22 | Коментарі (0)

"Лабораторне дослідження  безалкогольних напоїв".

Практичні заняття | Переглядів: 339 | Завантажень: 142 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-21 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження  якості банкових консервів
Практичні заняття | Переглядів: 335 | Завантажень: 150 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-20 | Коментарі (0)

"Лабораторне дослідження  якості борошна та хліба"
Практичні заняття | Переглядів: 373 | Завантажень: 144 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-19 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження  харчових жирів
Практичні заняття | Переглядів: 351 | Завантажень: 134 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-16 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження  якості молока та молочних продуктів
Практичні заняття | Переглядів: 305 | Завантажень: 145 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-14 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження м'яса. Внимание "Белки" - готовить на самостоятельную. Опрос "Мясо"-подготовить
Практичні заняття | Переглядів: 321 | Завантажень: 151 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-14 | Коментарі (0)

Лабораторне дослідження  якості ковбасних та кулінарних виробів із січеного мяса, риби та рибних продуктів
Практичні заняття | Переглядів: 326 | Завантажень: 135 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-12 | Коментарі (0)

"Гігієнічна експертиза харчових продуктів"
Практичні заняття | Переглядів: 400 | Завантажень: 164 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-10 | Коментарі (0)

Оцінка раціонального харчування
Практичні заняття | Переглядів: 335 | Завантажень: 174 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-09 | Коментарі (0)

Організація роботи помічника санітарного лікаря відділення гігієни харчування
Практичні заняття | Переглядів: 320 | Завантажень: 154 | Додав: Ritulli | Дата: 2012-02-05 | Коментарі (0)