Головна » Файли » Практичні заняття |
У категорії матеріалів: 16 Показано матеріалів: 1-16 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Обстеження молочної ферми, молокозаводу, дитячої молочної кухні Зачет(оценка) по составленному акту обследования. |
Методика санітарного обстеження м'ясокомбінату, ковбасного цеху Оценка по акту обследования. |
Методика санітарного
обстеження продуктової бази, холодильника |
Методи визначення
нітритів і нітратів у харчових продуктах. Дослідження харчових продуктів на
залишки пестицидів |
Лабораторне
дослідження готових страв на
калорийність за методом Екземплярського |
"Лабораторне
дослідження кондитерских виробів та
меду". |
"Лабораторне дослідження безалкогольних напоїв". |
Лабораторне
дослідження якості банкових консервів |
"Лабораторне
дослідження якості борошна та
хліба" |
Лабораторне
дослідження харчових жирів |
Лабораторне
дослідження якості молока та молочних
продуктів |
Лабораторне дослідження
м'яса.
Внимание "Белки" - готовить на самостоятельную. Опрос "Мясо"-подготовить |
Лабораторне
дослідження якості ковбасних та
кулінарних виробів із січеного мяса, риби та рибних продуктів |
"Гігієнічна
експертиза харчових продуктів" |
Оцінка раціонального
харчування |
Організація роботи
помічника санітарного лікаря відділення гігієни харчування |